Articole şi informaţii utile despre imprimante şi cartuşe

Noi credem că imprimantele pot avea consumabile mai ieftine. Din această cauză în această pagină ne-am hotărât să postăm sfaturi şi informaţii pe care le considerăm utile atunci când alegeţi o imprimantă sau anumite consubabile legate de aceasta.

Pentru că soluţiile cele mai bune apar de obicei doar când cineva anunţă o problemă, comentariile şi sugestiile dumneavoastră sunt bine venite.

Marele jaf al cartuşelor: Cerneala costă mai mult decât şampania fină

cartuseProducătorii din industria imprimantelor probabil îşi numără banii râzând în hohote.

După cum mulţi au observat cu oroare, cartuşele originale sunt atât de scumpe încât cerneala de imprimantă costă mai mult, picatură cu picătură, decât cea mai fină şampanie sau cel mai luxos parfum
Citeşte tot articolul »

Printarea mobilă: Cum să printezi orice de oriunde

excel mobile_smA printa orice de oriunde nu mai este un vis. De fapt, este adesea o necesitate dacă folosiţi un smartphone, o tabletă sau un laptop; o parte necesară a procesului dumneavoastră zilnic de lucru.
Citeşte tot articolul »

Din ce e făcut un cartuş HP?

umerase_smDin ce e făcut un cartuş HP? Ce puteţi raspunde? Ia să vedem… „Plastic?”
Citeşte tot articolul »

Ghid de cumparat imprimantă: Cum să găseşti cel mai bun model pentru acasă sau birou

imprimanteImprimantele nu s-au schimbat prea mult, dar tehnologia din jurul lor cu siguranţă da. Oamenii printează mai rar, şi e la fel de probabil să printeze de pe un smartphone sau o tabletă pe cît e de probabil să printeze de pe un computer clasic. Imprimantele de azi încearcă să facă faţă cât mai bine, cu optiuni de printare de pe mobil şi conectare wireless, şi câteva modele oferă chiar tehnologii noi precum NFC (near-field communication).
Citeşte tot articolul »

Articolele urmatoare
Grupul IATOMIncarcari cartuse de imprimanta: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.