Servicii de reincarcare cartuse si service imprimante pentru firme si persoane fizice

Pentru cele mai multe firme, a putea printa la birou a devenit un strict necesar. Nu sunt putini si cei care au una acasa. Pe langa utilitatea lor, imprimantele sunt si un rau necesar. Problemele si bataile de cap cu imprimantele sunt un laitmotiv al vietii de birou; ca un facut, acestea apar fix cand toata lumea e in criza de timp.

Icons-Homepage-Text---Depanare-Red-CheieSpre deosebire de utilizatorii individuali, firmele au de obicei un angajat-priceput-la-toate, la care se apeleaza cand o imprimanta are probleme. Dar chiar si el se poate vedea depasit de situatie. Cu Iatom, aveti la dispozitie tehnicieni cu experienta in diagnosticarea si depanarea imprimantelor si copiatoarelor.

Icons-Homepage-Text---Cost-RedCostul printarii este o alta problema spinoasa. Cu Iatom eficientizezi costurile: apeleaza la serviciile noastre de curatare si reincarcare cartuse. Cat despre teama lipsei calitatii, ea este nejustificata. Piaţa cartuselor compatibile, a tonerului si cernelii pentru reincarcare este în acest moment una matură, concurenţa împingând producătorii către produse de calitate.

Icons-Homepage-Text---Timp-Red-Inca un aspect: imprimantele nu costa doar bani. Achizitionarea unui cartus sau gasirea unui centru de reparatii costa timp. Mai putin important pentru un utilizator individual, acest aspect nu este deloc de neglijat pentru o firma. Cu Iatom, economisiti timp si efort: Cu ridicarea si livrarea la sediul dumneavoastra ne ocupam noi (valabil doar pentru Bucureşti).

Daca aveti o firma, scapati de toate grijile alegand pachetul de service imprimante de la Iatom! Ne putem ocupa de la A la Z de imprimantele firmei dumneavoastra: ridicare de la sediu, curatare si reincarcare cartuse, depanare si mententanta imprimante si copiatoare, si livrare inapoi la sediu, pentru imprimante inkjet, imprimante laser, imprimante matriciale și copiatoare, indiferent de marca și model.

Alege fără cip! Listă utilă cu imprimante

fara-cipPentru a stăvili tendinţa consumatorilor de a reâncărca cartuşele consumate din imprimante, producătorii au început de ceva timp să introducă în cartuşe cipuri pentru controlul consumului de toner sau cerneală. Astfel, dacă am reumple cartuşul, imprimanta va considera acel cartuş tot gol.
citeşte tot articolul »

Grupul IATOMIncarcari cartuse de imprimanta: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.